Moto Guzzi Fast Endurance Trophy: het kampioen Biker's Island-team van 2019 in Misano [FOTO]

Succes in de laatste etappe voor het debutant ParkinGO Team

Laatste vergelijking in het eerste seizoen van de Moto Guzzi fast Endurance Trophy, rijdende V7 III-exemplaren verrijkt met wedstrijduitrusting

Een nieuwe intense afspraak tot aan de finish. Een nieuwe winnaar in de vijfde en laatste wedstrijd van de Moto Guzzi Frast Endurance-trofee al Misano Wereldcircuit Marco Simoncelli. Vijf verschillende teams zetten de hoogste stap van dit eerste jaar en racen op geprepareerde modellen V7III. Uiteindelijk kwam het team als beste uit de bus in het algemeen klassement Het motoreiland.

De trofee

Een serie met één merk, ook gevolgd via updates op specifieke portals fastendurance.motoguzzi.com en die van de Italiaanse Motorfederatie (IMF) www.federmoto.it. Kenmerk de “mini-uithoudingsvermogen” da 60 minuten met een suggestieve start in stijl “Le Mans”, gespeeld in dit geval op zondag 13 oktober. Zaterdag staan ​​er echter twee testrondes op het programma 20 minuten voor elke piloot. Elke ploeg bestaat uit twee renners die tijdens de race 15 minuten + 2 opeenvolgende ronden kunnen rennen, waardoor voor elk evenement drie wisselingen in de pitlane worden geschetst. De eersten krijgen punten 15 gerangschikt.
De race wordt te paard afgelegd Moto Guzzi V7 III uitgerust met Gcorse racekit en banden Pirelli Phantom Sportscomp RS voor concurrentie.

Het resultaat van 2019

In dit eerste seizoen vestigde het team zich Het motoreiland bestaande uit Samuele Sardi en Oreste Zaccarelli, die in de loop van de vijf evenementen waardevolle punten behaalden en het seizoen ook bekroonden met een schitterende overwinning in de Magione-etappe in juni. In Misano was een derde plaats genoeg om de titel te winnen Trofee 2019. De vergelijking met het andere protagonistenteam van het seizoen, de Internationaal circuit van Abruzzen door Riccardo Mancini die de snelste ronde neerzette in 2'00”394 en Daniele Sasselli, die bij deze gelegenheid de plaats innam van de geblesseerde Nicola Maccaferro. De bemanning eindigde in Misano slechts als negende.
Het podiumsucces werd bezegeld door de debutant ParkingGO-team samengesteld uit Giuliano en Edoardo Rovelli, die het duo voorafgingen gevormd door Matteo Giordani en Carlo Maderna van 117 Racing-team. De sportcommentator behoorde ook tot de hoofdrolspelers van de race Guido Medea, die de motor deelde met GIanfranco Guareschi, en eindigde op de vierde plaats. Ook onder de bekende gezichten DJ Ringo, dat zijn derde race van het seizoen speelde, nadat hij ook in Magione en Adria op het circuit had gestaan. Onder de deelnemers moet de aanwezigheid van het team worden opgemerkt de clan samengesteld uit Paolo Stagi en Massimo Mantovani, die zeventiende werden, online geselecteerd door de officiële community Moto Guzzi, zoals gemeld. Ondertussen hebben we het al over de toekomst gehad, zoals vermeld in een vorig artikel.