Moto Guzzi Fast Endurance Trophy 2020: intense uitdagingen ook in Magione [FOTO]

De strijd om de titel in Misano

Drie teams bovenaan met gelijke punten in de Moto Guzzi Fast Endurance Trophy 2020. De laatste wedstrijd die gepland staat voor 11 oktober wordt interessant, na de uitdagingen die we tegenkomen Magione. Op het Umbrische circuit werd de eerste "mini-endurance" gewonnen door de bemanning van de Stylecar Racing-team, terwijl in de daaropvolgende race het duo van Internationaal circuitteam van Abruzzo.

informatie

In Magione werden nieuwe, intense uitdagingen georganiseerd, rekening houdend met een van de nieuwigheden van dit seizoen: de race op zaterdag 90 minuten. Verschijning verwelkomd door de piloten die op het Umbrische oppervlak actief waren. Het niveau van de confrontatie was intenser in het zadel Moto Guzzi V7 III met GCorse racekit en dakbedekking Pirelli Phantom Sportscomp RS.
Consistentie en tempo waren de overheersende factoren in de langste race. De experts Stefano Bonetti en Francesco Curinga van het Stylecar Racing Team klommen van de 21e naar de eerste positie, dankzij hun vasthoudendheid in de aanloop en ook profiterend van een contact op enkele meters van de finishlijn tussen Davide Rossi en Carlo Maderna, aanwezig tot vervolgens op de eerste en tweede plaats, zoals gerapporteerd. De twee coureurs van het Garage 71 en 117 Racing Team eindigden vervolgens respectievelijk op de vierde en tweede plaats en behaalden nog steeds waardevolle punten in het klassement. Derde in de eerste vergelijking was het duo Domenico Valenza en Sauro Valentini van het CheMoto-team! Rome.

In race twee (van 60 minuten) in plaats daarvan zegevierden de jonge vaandeldragers van het Circuito Internazionale d'Abruzzo Team Riccardo Mancini en Kevin Vandi, deze hadden hun eerste ervaring op de voorbeeldige Moto Guzzi.
Na de eerste rijderswissel zette Mancini een hoog tempo neer en stopte ook de tijd op 1'23”611. Nadat ze de eerste positie hadden bereikt, behield het team de leiding tot aan de geblokte vlag. Het podium werd vervolledigd door de renners van Garage 71 team Rossi en Colonna en door die van de CheMoto! Rome, nog steeds derde. Vierde was het 117 Racing Team, voor Stylecar Racing Team.
Terwijl het team van The Clan, verbonden met de Guzzisti-gemeenschap, goede plaatsingen en nuttige punten behaalde in het algemeen klassement. Nu staat dit team op de vijfde plaats achter het Raptors Motoclub-team.

Op weg naar de finale

Er blijft er maar één over “mini-uithoudingsvermogen” verwacht Misano de dag 11 oktober. In het klassement staan ​​drie teams bovenaan met gelijke punten: 117 Racing Team, Garage 71 en Stylecar Racing Team, allemaal met 65 punten voor de laatste uitdaging van 90 minuten.