Moto Guzzi Fast Endurance Trophy 2020: adrenaline en snelheid op het Magione-circuit [VIDEO]

Laatste uitdaging gepland voor 11 oktober

Moto Guzzi Fast Endurance Trophy 2020: adrenaline en snelheid op het Magione-circuit [VIDEO]Moto Guzzi Fast Endurance Trophy 2020: adrenaline en snelheid op het Magione-circuit [VIDEO]

De race richting de motor, de start, het gebrul dat weerkaatst naar de finish. Een film vat de verschillende momenten samen die tijdens de Moto Guzzi Fast Endurance Trophy 2020 a Magione.

Strijd aan de top

In de video voorgesteld door Moto Guzzi-functionaris de interessantste momenten worden herhaald. In de eerste “mini-uithoudingsvermogen” een comeback-overwinning van de crew van Stylecar Racing Team, terwijl in de daaropvolgende overwinning het Circuito Internazionale d'Abruzzo Team won. Resultaten die de seizoensfinale in Misano op 11 oktober nog interessanter maken. Drie teams aan de leiding met gelijke punten: 117 Racing Team, Garage 71 en Stylecar Racing Team, met 65 punten en 90 minuten bruikbaar voor de laatste geblokte vlag van de 2020 Trophy.

Riepilogo

Een altijd intense vergelijking in het zadel Moto Guzzi V7 III met GCorse racekit en dakbedekking Pirelli Phantom Sportscomp RS.
In de langere race leken progressie en tempo cruciale factoren. Stefano Bonetti en Francesco Curinga van het Stylecar Racing Team schoven op van de 21e plaats en kwamen vervolgens als eerste over de finish. Een wervelende achtervolging, gezien echter een contact op enkele meters van de finishlijn tussen Davide Rossi en Carlo Maderna, die tot dat moment volgens de informatie op de eerste en tweede plaats stonden. De coureurs van het Garage 71 en 117 Racing Team eindigden de race op de vierde en tweede plaats en behaalden kostbare punten in het klassement. Op de derde plaats Domenico Valenza en Sauro Valentini van het CheMoto-team! Rome.
In de race van 60 minuten wonnen de jongeren van het Circuito Internazionale d'Abruzzo Team Riccardo Mancini en Kevin Vandi echter de uitdaging. Ook op het podium stonden het Garage 71-team en CheMoto! Rome, opnieuw derde. Vierde was het 117 Racing Team, voor Stylecar Racing Team.
Het clanteam, verbonden met de Guzzisti-gemeenschap, heeft goede plaatsingen en nuttige punten op de ranglijst behaald en staat nu op de vijfde plaats, vlak bij het Motoclub dei Rapaci-team.