Italiaans Aprilia Racing FMI Sport Production Championship: de tweede ronde vond plaats in Ortona [FOTO]

Uitzonderlijke coaches: Andrea Iannone en Matteo Baiocco

Il Internationaal circuit van Abruzzen gastheer van de tweede fase van Italiaans Aprilia Racing FMI Sport Production Championship tijdens het weekend. Twee wedstrijden gespeeld op zondagmiddag en twee verschillende categorieën die al zijn vermeld: Next Generation (van 11 tot 14 jaar) e Uitdaging (vanaf 15 jaar).

De halte in Ortona

In Next Generation de dertienjarige Lorenzo Frasca behaalde succes in de twee races en tevens de top van het algemeen klassement met 79 punten. De coureur gaat momenteel Leonardo Abruzzo voor die dankzij de dubbele tweede plaats in Ortona op 71 punten staat en Christian Pucci derde in het klassement met 68 punten, na de dubbel behaald in Magione. Ook Mattia Bosello, die derde werd in de eerste wedstrijd, en de Sloveen Enej Krsevan, derde in de tweede race, werden bij de gelegenheid benadrukt.
We gaan verder met de categorie Uitdaging, nieuwe brace van Daniel Da Lio. Het jonge talent drong zich na de races in Magione ook op in Ortona en versloeg Yari Favero tweemaal. Nicola Plazzi en Nicholas Pighin completeerden het podium in de twee races. De aanwezigheid van Andrea Iannone en Matteo Baiocco werd opgemerkt.

Ook de RS 250 SP is de hoofdrolspeler

Er staan ​​vervolgevenementen gepland Monitorhagedis de' Melegari il 29 e 30 augustus en Adria il 10 e 11 oktober. Ook in de hoofdrolApriliaRS 250SP, een racemotorfiets ontworpen en ontwikkeld door Aprilia Racing in samenwerking met Ohvale. Een voorbeeld aangedreven door een 4 cc 250-takt eencilinder.