BMW Motorrad: vier successen en vier andere plaatsingen in de prijzen voor de "Motorfiets van het Jaar 2023"

De stemmen van de lezers van het Duitse tijdschrift MOTORRAD

BMW Motorrad: vier successen en vier andere plaatsingen in de prijzen voor de "Motorfiets van het Jaar 2023"BMW Motorrad: vier successen en vier andere plaatsingen in de prijzen voor de "Motorfiets van het Jaar 2023"

BMW Motorrad won verschillende prijzen tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking gekoppeld aan de stemming van de lezers van het Duitse tijdschrift MOTORRAD, klom vier keer naar de bovenste trede van het podium en behaalde in totaal acht plaatsen tijdens de ceremonie in Stuttgart.

De prijsuitreiking

Significante resultaten voor het Beierse bedrijf, bovenaan de categorieën “Sportfietsen”, “Toeristen/Sporttourers”, “Avontuur/Toeren” e “Power-naakten”. Andere plaatsingen tijdens de gelegenheid waren ook opmerkelijk, met drie tweede plaatsen en een derde plaats. Een opmerkelijke reactie onder de lezers, zelfs in het jaar van het honderdjarig jubileum.
In totaal namen 25 lezers deel aan de 2023e lezersstemming over ‘Motorfiets van het Jaar 50.096’ en de prijsuitreiking vond plaats op 20 maart 2023 in Stuttgart.
de machtige BMW M1000RR behaalde succes in de categorie ‘Sportfietsen’ en domineerde de groep met 19,9% van de stemmen. Een resultaat dat verband houdt met de interessante alchemie tussen sportiviteit, techniek en technologische oplossingen van het model.
In het segment ‘Tourer/Sport Tourer’ triomfeerde het bedrijf R 1250 RS. De top bevestigt dit na de successen die in het verleden zijn geboekt. Het resultaat is nog steeds gekoppeld aan de algehele kwaliteit en geschiktheid voor toerisme, en krijgt 18,1% van de reacties.
Ook de notities zijn gemarkeerd BMW R 1250 GS e R 1250 GS Avontuur met een opmerkelijk percentage van de stemmen: 34,8%. Het primaat in het respectievelijke en zwaarbevochten segment werd bevestigd, een succes dat ook werd onderstreept door de bijna 60.000 verkochte exemplaren van de R 1250 GS en R 1250 GS Adventure in 2022, zoals vermeld.
Ook een winnaar M 1000 R, het tweede exemplaar ondertekende M gekoppeld aan BMW Motorrad, gemarkeerd onder de "Power Roadsters" met 15,4% van de voorkeuren.
Onder de andere gecommuniceerde plaatsingen in de categorie "scooter" het elektrische voorbeeld werd derde BMW CE-04. In plaats daarvan in het overzicht “Moderne klassiekers” de R nineT werd tweede, net als bij de R 18 niet de categorie “Helikopter/kruiser”, het andere voorbeeld van de Heritage-groepering.
Het succes was ook dichtbij BMW S1000XR, die eveneens tweede werd in de categorie “Cross-over”.