Hoofdrolspeler Aprilia RS 660 in MotoAmerica [FOTO]

Nog steeds aanwezig in de Twins Cup-categorie

Hoofdrolspeler Aprilia RS 660 in MotoAmerica [FOTO]Hoofdrolspeler Aprilia RS 660 in MotoAmerica [FOTO]

Aprilia RS 660 blijft briljant in deze categorie Tweeling beker van het kampioenschap MotoAmerica. Het afgelopen weekend om Brainerd internationale renbaanin MinnesotaIn de zesde ronde van de Amerikaanse serie werden nog twee successen behaald met de sportwagen.

de fiets

Het model, dat afgelopen oktober werd gelanceerd, is een lichtgewicht sportwagen voor op de weg die, met slechts een paar aanpassingen, een snel en consistent exemplaar kan worden op de stoeprand van een circuit. Het chassis ondersteunt zijn wendbaarheid, ook gezien de 100-paarden van kracht. Het hart is bicilindrisch.
Het pad van Aprilia RS 660 in de Twins Cup-categorie in MotoAmerica, waarvan de homologatie kort voor de start van het kampioenschap arriveerde, is het een winnaar gezien de zes successen die tot nu toe zijn behaald in tien gehouden races, wat interessante concurrentiekwaliteiten benadrukt.

Tijdens het recente evenement op Brainerd International Raceway, in Minnesota, werd de pole position ook behaald door Jody Barry. In Race 1 zegevierde Kaleb De Keyrel op de RS 660, geprepareerd door het team van Robem Engineering, gevolgd door Anthony Mazziotto (Veloce Racing). De twee Aprilia-rijders waren ook hoofdrolspelers in Race 2, die eindigde in omgekeerde posities. Voor Mazziotto was het tevens het eerste succes in het kampioenschap, terwijl De Keyrel met de tweede plaats de leiding in het algemeen klassement consolideerde op 183 punten, 53 meer dan de achtervolger Teagg Hobbs (Suzuki), zoals gemeld.